Resurse umane [Romania]


 

$ads={1}

Dorim să demonstrezi abilități solide de comunicare, să fii perseverent și organizat. Experiența anterioară în vânzări pe teren sau într-un mediu de producție/logistică ar putea fi de ajutor pentru a te adapta mai ușor la activitate. Cunoștințele de lucru cu MS Office sunt esențiale.

Prezentare succintă a companiei

PROFESSIONAL, lider pe piața agențiilor de Resurse Umane din România, furnizează clienților săi servicii complete în domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selecție și plasare de personal, leasing de personal, centre de evaluare și dezvoltare, evaluare de personal, audit organizațional și instruire.

Cerințe

Dorim să demonstrezi abilități solide de comunicare, să fii perseverent și organizat. Experiența anterioară în vânzări pe teren sau într-un mediu de producție/logistică ar putea ușura procesul de adaptare la activitate. De asemenea, este necesar să fii familiarizat cu MS Office și să deții permis de conducere categoria B.

Responsabilități / Realizări

Vei coordona proiectele de recrutare pentru muncitori blue-collar (calificați și necalificați): publicarea anunțurilor, căutări directe, programarea și susținerea interviurilor, furnizarea listelor scurte și transmiterea feedback-ului candidaților.

Tipul jobului: Cu normă întreagă, Timp parțial, Temporară, Perioadă determinată

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال