HR Konsulent til DHL Freight Danmark [Denmark]


 

$ads={1}

Er du vores nye effektive og kommunikerende HR Konsulent, som sikrer den bedste rådgivning og service til vores ledere og medarbejdere?


I DHL Freight ønsker vi at styrke vores HR-team, og søger derfor en ny kollega, der kan bidrage til vores varierende hverdag.


Du bliver en del af vores HR-team bestående af 2 HR Konsulenter & 1 HR-Elev og vil få en dynamisk hverdag med et tæt samarbejde på tværs af organisationen. Du vil ligeledes samarbejde med HR-kolleger i ind- og udland, og samtidig være en naturlig del af den daglige dialog med medarbejdere og ledere vedrørende spørgsmål indenfor alle HR-områder.


Din primære arbejdsplads vil være på vores hovedkontor i Brøndby, men du vil også regelmæssigt skulle være ”on location” på et af vores kontorer i Padborg, Taulov, Århus eller Aalborg.


Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:


  • Arbejdsret, herunder rådgivning af ledere, formidling af overenskomster samt tilsikre efterlevelse af GDPR inden for HR-ansvarsområdet
  • Compensation & Benefit herunder firmabiler og bonusordning
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af månedlige HR- & KPI-rapporter, fraværsstatistikker, samt rapportering af e-learning
  • Rekruttering; fra jobspecifikation til kontraktunderskrivelse, inkl. vedligeholdelse af medarbejderdata
  • Tovholder på tværgående DHL-aktiviteter inden for HR ex. DHL-stafetten
  • Ansvarlig for at udvikle fremtidssigtet kompetenceudviklingsmatrix på tværs af organisationen

Din baggrund og kvalifikationer:


  • Merc., Bachelor eller HD inden for HRM, Organisation eller Ledelse
  • Vi ser gerne, at du har 3-5 års erfaring fra tilsvarende stilling
  • Beherskelse af dansk og engelsk, både i skrift og tale.
  • Viden om personalejura, GDPR og rekruttering
  • Erfaring inden for eller viden om kompetenceudvikling

Om dig:


Vi søger en HR Konsulent, der kan arbejde selvstændigt i et dynamisk miljø, og samtidig har lyst til at indgå i vores HR-team. Du er detaljeorienteret og trives med en vis grad af gentagende opgaver. Du har et indgående kendskab til Office-pakken inkl. SharePoint samt en generel god systemforståelse.

Som person er du smilende og imødekommende, og du trives i en virksomhed med fokus på medarbejdertilfredshed og med ambitiøse fremtidsplaner.


Vi kan tilbyde dig:


En spændende stilling, hvor to dage sjældent er ens. Din arbejdstid vil være 37 timer om ugen eksklusiv frokost placeret inden for normal kontortid. Vi tilstræber en høj grad af fleksibilitet, hvorfor hjemmearbejdsdage ligeledes vil være en mulighed.


Arbejdssted: DHL Freight, Banemarksvej 48, 2605 Brøndby


Forventet opstart: 1. november eller 1. december 2023


Er du vores nye HR Konsulent?

Hvis du har behov for yderligere information eller har spørgsmål til hverdagen i HR, er du velkommen til at kontakte os på mail: dk.freight.hr@dhl.com eller HR Director Zenia Amsinck på telefon: 25 23 32 92.


Vi behandler ansøgninger løbende, så vi opfordrer dig til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt via linket på denne side.


Hvis du har lyst til at læse mere om DHL Freight som arbejdsplads, kan du læse mere på vores hjemmeside: https://careers.dhl.com/eu/en


Vi er Top Employer 2023

Det er med stor glæde og stolthed, at vi i DHL Freight Danmark er certificeret som Top Employer 2023. Denne certificering understøtter vores fælles arbejde med vores bundlinje Employer of Choice, hvor vi arbejder målrettet med at være medarbejdernes fortrukne arbejdsplads. Certificeringen er blandt givet på baggrund af vores evne til at tiltrække og fastholde vores medarbejdere, lederudvikling, medarbejderengagement samt gode og sunde arbejdsmiljøer.


Hvis du har lyst til at læse mere om DHL Freight som arbejdsplads, kan du læse mere på vores hjemmeside: www.dhl.dk/freight


Vi informerer om, at vi i rekrutteringsprocessen kan forespørge på straffeattest og CFSP-listen, udarbejde person-profil samt søge på diverse SoMe kanaler. Det er vigtigt for os, at beskytte dine personlige oplysninger, herunder kontaktoplysninger og dit CV, og sikre, at dine oplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi opbevarer dine data, indtil du trækker din ansøgning tilbage, og du kan til enhver tid slette dine data i vores rekrutteringssystem. Rollen som databeskyttelsesansvarlig påhviler flere enkeltpersoner i virksomhederne i Deutsche Post DHL Group. De kan kontaktes på følgende e-mailadresse: Datenschutz-Bewerbung@dpdhl.com.


Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال