Tilintarkastuksen harjoittelijoita Ouluun, Rovaniemelle ja Ylivieskaan [Finland]


 

Kiinnostaisiko sinua syventää osaamistasi tilintarkastuksen parissa monipuolisesti eri toimialoihin tutustuen ja kasvaa asiantuntijana osana mukavaa tiimiä? Haemme nyt harjoittelijoita Pohjois-Suomen toimistoillemme (Oulu, Rovaniemi, Ylivieska) tilintarkastuksen tehtäviin aloittamaan syksyllä 2023. Lue lisää, ja hae viimeistään 9.6.2023!

Tarjoamamme mahdollisuus

  • Monimuotoinen ja yhteenkuuluvuutta korostava työkulttuuri: Tulet hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olet, ja tuemme kehittymistäsi urasi alkuvaiheessa.
  • Jatkuva oppiminen: Pääset kehittämään ajatteluasi ja taitojasi tuellamme sekä tarjoamiemme koulutusten että työssä oppimisen kautta.
  • Vaihtelevat työtehtävät: Kanssamme pääset tekemään vaihtelevia työtehtäviä dynaamisessa työympäristössä.
  • Joustoa työpäivääsi: Hybridityöskentelymallimme antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä osittain etänä, jotta voit sovittaa työn sujuvammin osaksi elämääsi.


Etsimme traineita toimimaan tilintarkastustehtävissä osana EY:n ammattitaitoisia tiimejä. Trainee-jakso kestää noin 6–9 kuukautta, ja se on pääosin kokoaikainen, mutta työtunnit voivat vaihdella työtilanteen ja mahdollisten opintojen mukaan jakson aikana.
Aloitusajankohta on syyskuussa, mutta sovittaessa myös myöhemmin.

Panostamme laajasti työntekijöidemme hyvinvointiin ja haluamme, että jokainen työntekijämme kokee olonsa tervetulleeksi rentoon, tasa-arvoiseen ja välittävään työyhteisöömme. Kehittymisesi tukena on innostava ja asiantunteva kollegojen verkosto, mikä mahdollistaa myös sen, että töissä on hauskaa. Henkilöstökyselyjemme mukaan yli 90 % työntekijöistämme kokee voivansa olla oma itsensä EY:llä. Meillä pääset kehittämään osaamistasi ja ammattitaitoasi monipuolisten projektien ohella myös laajojen koulutusmahdollisuuksien kautta. Sisäisten koulutusten lisäksi tarjoamme vakituisille työntekijöillemme esimerkiksi mahdollisuuden suorittaa MBA-tutkinnon kumppanimme kautta.

Pääasialliset vastuualueesi
Työskentelet monipuolisissa asiakastoimeksiannoissa ja olet tiiviissä vuorovaikutuksessa asiakkaidemme vastuuhenkilöiden kanssa. Pääset tutustumaan eri toimialoihin ja erikokoisiin yrityksiin ja yhteisöihin. Meillä on asiakkainamme esimerkiksi pörssiyrityksiä, kasvavia startupeja, kansainvälisiä yrityksiä sekä monipuolisesti muita mielenkiintoisia toimijoita muun muassa teknologian, kiinteistöjen, rahoitus- ja vakuutustoimijoiden sekä teollisuuden ja palveluliiketoiminnan aloilta.

Tyypilliseen työpäivääsi voi kuulua esimerkiksi asiakastapaamisia, keskusteluita asiakkaan taloushallinnon prosesseista, erinäisten laskentakysymysten ratkomista, tuloslaskelman ja taseen erien läpikäyntiä sekä data-analyyseja. Meillä työtä tehdään aidosti tiimeissä, joten pääset käymään kiinnostavia keskusteluja, ja kokeneemmat kollegat ovat tukenasi päivittäisessä työssäsi.

Etsimällämme henkilöllä on

  • tehtävään soveltuvat opinnot loppusuoralla tai valmistuneena (esim. tradenomi, KTM)
  • hyvä Microsoft Office -työkalujen hallinta (erityisesti MS Excel)
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito
  • hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot sekä analyyttinen ote.


Eduksesi on, jos sinulla on jo hieman aiempaa työkokemusta esimerkiksi taloushallinnon tai tilintarkastuksen parista. Lisäksi työskentelet positiivisella, aktiivisella ja uteliaalla asenteella.

Miten hakuprosessi etenee?

  • Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä meille CV:si ja hakemuskirjeesi viimeistään 9.6.2023 urasivujemme kautta. Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo haun aikana.
  • Haastattelut toteutetaan (tarvittaessa virtuaalisesti) touko-kesäkuussa 2023
  • Tarkastamme ehdokkaiden henkilöllisyyden ja työluvan rekrytointiprosessin aikana.


Lisätietoja tehtävästä antavat:
KHT Satu Nieminen (+358 40 5649834)

KHT Mikko Yliräisänen (+358 50 4122289).

Yhteydenotot toivotaan ensisijaisesti seuraavina ajankohtina: 30.5.2023 klo 9.00 – 11.00 tai 6.6.2023 klo 13.00 – 15.00.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessiin liittyen tai tarvitset siinä mitä tahansa tukea, voit olla yhteydessä Talent Acquisition & Attraction Specialist Iiri Karjalainen, iiri.karjalainen@fi.

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työ- ja liike-elämää!

Lisätietoa EY:stä

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, yritysjärjestelyiden sekä liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. Suomessa tarjoamme myös liikejuridiikan palveluja. Korkealaatuiset palvelumme vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa. Työllämme rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaillemme, omalle henkilöstöllemme ja yhteisöille, joissa toimimme.


At EY we celebrate differences and support it. Our employees bring their authentic selves to work every day. We promote diversity of thought, culture and background, and are committed to creating an inclusive EY environment for all employees. EY is an equal opportunity employer for employees and applicants. EY encourages applications from all backgrounds related to gender, age, ethnicity, culture, race, religion and belief, nationality, disability, sexual orientation and gender identity.


If you need assistance or an accommodation due to a disability in your recruitment process, you may contact us through the Talent Attraction and Acquisition specialist in this advert.


EY | Building a better working world


EY exists to build a better working world, helping to create long-term value for clients, people and society and build trust in the capital markets.

Enabled by data and technology, diverse EY teams in over 150 countries provide trust through assurance and help clients grow, transform and operate.

Working across assurance, consulting, law, strategy, tax and transactions, EY teams ask better questions to find new answers for the complex issues facing our world today.


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال