Begeleider bijbaan voor HBO Social Work voor €20 p.u. (starter) [Netherlands]


 

Wat als je als student Social Work al de ervaring kan opdoen die de rest van je veelbelovende carrière zal vormen?

De Tamarinde is een non-profitorganisatie die bestaat uit een groep gemotiveerde zorgstudenten zoals jij. Onze missie: bijdragen aan een niet commerciële oplossing voor de personeelstekorten in de zorg. Dat doen we door zorginstellingen in de gehandicaptenzorg en GGZ van goed opgeleide zorgstudenten te voorzien.

Zo verbeteren we samen de zorg:

· Je kiest je eigen opdrachten bij zorginstellingen die bij jou passen, zoals SluisZicht in Nes aan de Amstel.

· KDC De Lotusbloem is een kinderdagdienstencentrum met een therapeutisch klimaat, waarin elk kind centraal staat. De kinderen hebben verschillende uitdagingen, variërend van gedragsproblemen tot communicatieproblemen.

· Je werkt nauw samen met collega's in een ondersteunende en leerzame omgeving, om de werkdruk te verminderen en de kwaliteit van de ondersteuning te verbeteren.

· Op deze locatie duik je diep in het leven van een cliënt, leer jij je eigen grenzen kennen en ontwikkel je essentiële vaardigheden die in jouw toekomstige carrière van groot belang gaan zijn.

"Wat ik op school heb geleerd, kan ik hier rechtstreeks in de praktijk toepassen, waardoor mijn studie echt tot leven komt op deze werkplek." Femke (student Hbo Social Work)

Dit breng je mee:

1. Je volgt een Hbo-opleiding Social Work en hebt minimaal je propedeuse behaald.

2. Werkervaring? Nee hoor, dat is niet nodig voor deze bijbaan. Een enthousiaste houding is al voldoende!

3. Je wil graag praktijkervaring opdoen in je vakgebied.

4. Je bent beschikbaar voor langere periode 12-24 uur per week, met de mogelijkheid om in de weken van tentamens iets minder te werken. De dagen zijn voornamelijk doordeweeks, en af en toe op zaterdagen.

Waarom starten met een bijbaan in de zorg?

1. Je krijgt de unieke kans om vroeg in je opleiding praktijkervaring op te doen - iets wat veel studenten pas bij een stage of na de studie krijgen.

2. Je verdient een bovengemiddelde vergoeding van €20,- per uur.

3. Je doet niet alleen ervaring op, maar krijgt ook de kans om waardevolle aantekeningen te behalen, zoals het uitdelen van medicatie en omgaan met complex gedrag.

4. Je ontvangt begeleiding van ervaren specialisten die je helpen te groeien als professional.

5. Je bouwt een waardevol netwerk op van gemotiveerde, gelijkgestemde zorgstudenten.

6. Je krijgt toegang tot kosteloze collegereeksen met vooraanstaande sprekers uit het veld zoals Theo Compernolle, Erik Scherder en Damiaan Denys.

7. Je neemt deel aan interne trainingen, zoals 'Driehoekskunde', omgaan met weerstand, 'Geef me de vijf' en gebarentaal, die bijdragen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Over SluisZicht

SluisZicht is een thuis voor 24 cliënten met een LVB (licht verstandelijke beperking) indicatie in combinatie met GGZ problematiek. Hun manier van werken is zeer persoonlijk; met twee medewerkers op elke vier cliënten zorgen ze voor optimale begeleiding. De locatie bestaat uit zes woningen, variërend van groep A t/m F. Ondanks dat alle bewoners dezelfde indicatie hebben, verschillen hun behoeften. Vandaar dat ze zijn onderverdeeld in specifieke doelgroepen. Binnen SluisZicht hebben ze ook een speciale crisisplek voor directe opvang en begeleiding. Daarnaast hebben ze twee woningen voor EMB-cliënten, waar in totaal acht bewoners verblijven.

Vergeet het stereotype beeld van 'zwaar werk' en 'agressie'; de gehandicaptenzorg is zoveel meer en wij helpen je dat te ontdekken.

Hebben we je enthousiast gemaakt?

Mis dit avontuur niet

Deze bijbaan is populair dus reageer direct! Al meer dan 100 zorgstudenten bouwen via de Tamarinde aan hun cv.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel gerust even met Jessie Overbeek, Regiomanager, op 06-52533667. Zij vertelt je graag alles over deze locatie en andere zorginstellingen. Je kan hem ook een bericht sturen via jessie@tamarinde.work of WhatsApp.

Soort dienstverband: Parttime
Parttime uren: 16-24 per week

Salaris: €20,00 per uur

Rooster:

  • Avondwerk
  • Dagdienst
  • Flexibele werkuren
  • ma-vr
  • Weekendbeschikbaarheid

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Flexibele werkuren

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Overuren uitbetaald

Screeningsvragen:

  • Ben jij in bezit van een hbo- of wo propedeuse?

Werklocatie: Fysiek

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال